Er du redd å bli eldre?

Vi blir eldre, og foreldrene våre blir eldre også… og dette kan være skummelt.

Tiden går fort, og ofte tenker jeg at jeg er fortsett 25 år gammel. Men det er jeg ikke;  jeg nærmer meg 40, og er ingen ”spring chicken” lenger. Dette betyr også at foreldrene mine  nærmer seg 70 år, og det kan være litt skummelt.

Jeg tenker egentlig ikke så ofte på dette, men når foreldrene begynner å bli syke, setter plutselig realiteten inn.

Faren min ble syk for ikke så lenge siden, og legene fant de ikke hvorfor. Etter mange forskjellige undersøkelser, trodde de at han hadde blodforgiftning fra en tenn  og de begynte med antibiotika. Men etter at han hadde ligget på sykehuset en stund, uten å bli helt frisk måtte de flytte han til Melbourne for flere undersøkelser.

Endelig er han hjemme igjen! Han lå på sykehuset i tre og en halv uke og fremdeles har han ikke fått en full diagnose. Heldigvis, så er han på bedringens vei.

img_4976
My Dad received the Australian Citizen of the Year 2017 Award for Murchison District!

Det er vanskelig å ha foreldrene som blir syke. Det er enda verre når de bor to dagers reise borte og du kan ikke sitte ved siden av dem mens de ligger i sykesengen. Min virkelighet er at det tar tid (og mye penger) for meg å reise hjem. Og da kommer selvsagt alle tankene …Hva om..?

For meg, føles det aller verst å ikke kunne få tid til å si ”ha det” og ”I love you”. Det er skummelt, og jeg er redd for at det skal skje, men det er i aller høyeste grad en realitet jeg må forholde meg til.

Så nå glemmer jeg aldri å fortelle familien min at ”I love them”!

Klem,

Karen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s