Hvorfor drikker vi kaffe med sugerør?

Beklager Norge, men dette forstår jeg ikke. Jeg trives veldig godt med å gå på café å drikke kaffe, og jeg har bodd i to store kafékultur-byer i min tid. Jeg lærte meg å drikke kaffe da jeg var godt voksen, og bodde i Auckland, New Zealand. Imidlertid har jeg aldri sett et sugerør i en latte før jeg kom til Norge.

Jeg innrømmer at jeg er en kaffesnobb. Jeg drikker bare latte eller ”flat white”, og er nøye med hva  slags kaffe jeg drikker. Derfor ble jeg veldig overrasket da jeg fikk mitt først sugerør i en latte! Hvorfor trenger vi det?

dreamstime_xs_5672288

Jeg forstår at Norge er et land som elsker, og alltid har elsket, kaffe, men vanligvis var det svart kaffe som blir ble drukket. Det er derfor veldig gledelig at det har kommet en kafekultur til Norge, og at det ikke er bare svart kaffe som blir servert lenger. Men, kaffe er en varm drikk, og en latte har mye skum, så hvor passer sugerøret inn? Det er min mening at et sugerør ikke hører hjemme i en kaffe. La sugerørene bli i brusen, saften og barnedrikkene og la oss voksne drikke av en kopp, slik voksne skal.

dreamstime_m_31508117

Vær så snill, kan vi servere kaffe uten sugerør nå.

 

Klem,

 

Karen

Image 1: Tyler Olson | Dreamstime.com – <a href=”https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-cafe-latte-image5672288#res13032059″>Cafe Latte</a>

Image 2: Kanate | Dreamstime.com – <a href=”https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-coffee-cup-tea-cup-icon-set-illustration-eps-image31508117#res13032059″>Coffee cup and Tea cup icon set.</a>

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s