Jeg har blitt mer Norsk

Etter fem år i Norge, tror jeg at jeg nå har blitt vant til alle forskjeller mellom Australia og Norge. Jeg tenker ikke lenger på hva som er vanlig i hjemlandet mitt og hvordan det er annerledes enn her. Men nå, som familien min er på besøk, hører jeg igjen alt som er ulikt mellom mine to land.

Jeg husker da jeg flyttet hit, at det var vanskelig å finne mat som lignet maten i Australia. Nå tenker jeg ikke lenger noe på det. Utfordringen nå er å ha variasjon nok i hverdagsmaten, og å holde familien min fornøyd 😉 Men de siste ukene har jeg tenkt på dette, fordi min Australske familie synes at maten vi har her er ganske forskjellige fra den maten de er vant til hjemme. Og jeg har en utfordring i å lage middag til ni istedenfor fire!

 

dreamstime_m_53002956
https://www.dreamstime.com/stock-photo-healthy-happy-young-woman-holding-plate-norwegian-breakfast-dslr-royalty-free-image-typical-style-consisting-boiled-image53002956#res13032059

Heldigvis har de vært litt åpne for å prøve noe nytt, ikke alltid, eller alle av dem, men de har prøvd. Det har ikke alltid vært en suksess, men regelen hos oss er at det er ok hvis du ikke liker det, men du må prøve! Så, reinsdyr gikk ganske greit men ikke moltesyltetøy!

I tillegg er det noen små ting de peker ut som er annerledes, men sånn er det når du besøker et annet land. Vi kan ikke reise rundt i verden og håpe at det er akkurat slik som vi har det i hjemlandet. Det viktigste når vi reiser er å være åpne for å oppleve alt som er nytt!

Klem,

 

Karen

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s