Vi spiser hele tiden!

Vi er velsignet med to fine, snille og friske jenter, men de våkner veldig tidlig om morgenen! Det er ikke ofte at vi sover lenger enn til kl 07, så dagene våre begynner tidlig, og derfor spiser vi også frokost veldig tidlig. Så når klokken er 10 om formiddagen, er vi ofte sultene igjen og klare for mere mat. Mens “vanlige” folk akkurat har spist frokost. På grunn av dette kan det bli litt utfordrende å planlegge dagene når vi er sammen med andre. Det kan være mye venting på hverandre 😉

fullsizeoutput_2a3b
Not often that they sleep-in!

Som andre norske familier, spiser vi middag mellom kl 1630 og 1700, men det er ofte vanskelig å forstå for folk fra andre land. Familien min syntes at vi var veldig rare fordi vi spiste middag så tidlig, for det skjer ikke i Australia. Vanligvis spiser de middag mellom kl18 og 19, men for oss er det ofte kveldsmattid for jentene 😉 Derfor syntes de at vi “alltid spiste”!

Jeg innrømmer at da jeg først kom til Norge var jeg overrasket over at dere spiste middag så tidlig, men nå “it makes sense” for meg. Og ja, som jeg har sagt, jeg har blitt mer norsk!

Så ja, kanskje vi alltid spiser, men vi beveger oss, og vi spiser ganske sunn mat! Og når dagene begynner sååå tidlig, må vi også begynne å spise tidlig.

Klem,

 

 

Karen

2 thoughts on “Vi spiser hele tiden!

 1. moi1977 August 19, 2017 / 8:14 pm

  Jeg husker så godt da jeg var liten og på besøk hos mormor og morfar… selvom det ikke er lengre enn til Sverige, så var matrutiner annerledes… da tenkte vi at de spiser jo hele tiden!!! Morfar spiste frokost før melking av kuer… så spiste han nr to frokost med oss… så var det fika… så var det lunsj… fika igjen… også middag… med dessert hver dag… og såklart kveldsmat… noe som også var uvant var at de spiste jo varm mat til både frokost, lunsj og middag! Phu… vi la på oss noen kilo hver gang vi var der! Men du så mange gode stunder rundt bordet!!

  Liked by 1 person

  • karengranlund August 19, 2017 / 8:21 pm

   Hehe. Takk for kommentaren. Morsomt å se at forskjellene er store selv ved liten geografisk avstand 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s