Vær så snill, bruk blinklyset!

Jeg er ikke verdens best sjåfør, men jeg bruker alltid blinklyset mitt. Jeg synes ikke bare at det er rett, lovlydig og trygt å gjøre det, men det er snilt også. For meg er det en av de meste irriterende og frustrerende ting jeg opplever når jeg kjører bil. Det er så enkelt å gjøre det, for blinklyset er rett ved siden av rattet! Hendene dine er på rattet og derfor rett i nærheten av blinklyset. Bortsett fra dette kjører bilen av seg selv, så det er ikke mye annet å tenke på.

Der hvor jeg kommer fra er det lov å blinke når du skal svinge av veien, og når du kommer inn i en rundkjøring. Jeg har lært meg at her i Norge blinker man bare akkurat i det man kommer ut av rundkjøringen. Men jeg har opplevd at MANGE folk blinker hverken når de kommer inn, eller kjører ut, og dette irriterer meg veldig. I tillegg er det farlig og ubetenksomt.

Jeg forstår at det kan skje av og til hvis du glemmer hvor du skal, eller ikke er sikker på hvilken retning du skal kjøre. Men jeg synes det er for mange som gjør denne feilen i hverdagen til at vi kan skylde på dette hver gang.  Veiene blir ikke trygge hvis alle som kjører glemmer hvilken vei de skal.

Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som blir frustrert og irritert på dette, så hvis du føler det samme, vær så snill å fortsette å bruke blinklyset, og del gjerne denne bloggen. Kanskje vi sammen kan gjøre veiene våre trygge, og hjelpe hverandre så vi slipper denne irritasjonen i trafikken. Da vil blodtrykket mitt bli lavt igjen. 😉

Klem,

 

Karen

Bildet 1: https://www.dreamstime.com/stock-photo-front-view-young-frustrated-blond-woman-driving-car-young-frustrated-woman-driving-car-image98827348#res13032059

Bildet 2: https://www.dreamstime.com/stock-photo-woman-driving-car-beautiful-young-blond-image65227436#res13032059

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s