About

Velkommen til min blogg!

Mitt navn er Karen Granlund (Gregory), og jeg er født i 1978, og vokste opp i en liten landsby i Victoria, Australia. Jeg har alltid hadde en stor interesse for å trene og å holde meg i form, og det å hjelpe folk.

Jeg flyttet til Melbourne etter skolen og ble massasjeterapeut. Da jeg var 22 år gammel, bestemte jeg meg å bli kiropraktor, og dermed flyttet jeg fra Melbourne til Auckland, New Zealand. Etter seks års utdanning i kiropraktikk, kjente jeg at jeg ønsket å vite enda mer, og jeg utdannet meg i tillegg innen kiropraktikk for babyer, barn og svangerskap. Denne spesialutdanningen tok meg ytterligere tre år, og endelig, i 2012 var jeg ferdig utdannet.

Jeg føler meg veldig privilegert som kan jobbe med noe jeg brenner for, og sammen med mannen min driver vi Life Kiropraktikk på Rolvsøy i Fredrikstad kommune.

Jeg møtte mannen min da han var på reise fra Sydney til Auckland for å delta på et kurs i 2006. Det var kjærlighet ved førte blikk og vi holdt kontakten fra hvert vårt land. Til slutt endte vi opp i samme land, da jeg flyttet tilbake til Australia i 2007.

Vi giftet oss i et nydelig bryllup, sammen med våre familier og venner i 2010, og i 2012 ønsket vi vårt første barn velkommen; vår skjønne og omsorgsfulle G.

I september 2012 flyttet vi fra Australia til Norge, og i 2014 kunne vi ønske datter nummer to velkommen; vår nydelige og viljesterke O.

Jeg elsker å være mamma, og føler meg veldig heldig, hver eneste dag. Det går selvsagt opp og ned i livet og det å være utlending i Norge er ikke alltid lett, men jeg trives veldig godt i her i Norge.

Etter at jeg hadde født O, begynte jeg å trene jevnlig igjen, og i 2015 fullført jeg min først sprint triatlon. I fjor fullført jeg en olympisk triatlon, og jeg gleder meg å fortsette å trene til neste konkurranse.

Bloggen min kommer til å handle om mitt liv som kiropraktor, mamma og kone, og gleden jeg har ved å trene og holde meg sunn og frisk.